Purificator și aer condiționat portabil

Cool HP este un aparat de aer condiționat puternic și portabil care curăță aerul de particulele de praf și menține mediul curat!

ECONOMISEȘTI 50%

349 lei 699 lei

+ LIVRARE GRATUITĂ (livrare în 48-72 h)

*Ofertă valabilă până la epuizarea stocurilor

Ușor de utilizat

Trebuie doar să umpli recipientul detașabil cu apă rece. Dacă dorești aer foarte rece, trebuie doar să adaugi câteva cuburi de gheață pentru a obține efectul de răcorire maxim.

Economisește la facturile de energie electrică!

Cel mai bun lucru la aparatul Cool HP este că funcționează și cu energie alimentată printr-un cablu USB de la un laptop. Conectează aparatul Cool HP la o priză de perete sau economisește la facturile de energie electrică și alimentează-l prin intermediul cablului USB!  

Folosește-l acolo unde dorești

Datorită dimensiunilor compacte, se poate duce oriunde.Nu poți dormi noaptea pentru că este prea cald? Obosești, transpiri și te trezești obosit? Cool HP este partenerul de somn perfect pentru menținerea răcorii și a comodității toată noaptea. 

Sportul în casă se transformă într-un dezastru cu transpirație?

Ia aparatul Cool HP cu tine și rutina de exerciții fizice se poate desfășura cu aer răcoros și curat!

Caracteristici

  Economisește la plata facturilor pentru energie
 Menține răcoarea și ajută la filtrarea aerului
  Respiră și simte-te mai bine
 Ușor de utilizat
 Funcționează cu alimentare USB
  3 viteze de ventilație
 Încărcarea durează 20 de ore
 Dimensiuni: 20,1 x 16 x 15 cm
  Greutate: 1,13 kg

Cool HP este aparatul de aer condiționat personal și portabil care te va ajuta să faci economii la factura de energie! Curăță aerul de particulele de praf și păstrează răcoarea! Avantajul este tocmai că se poate utiliza în multe situații, nu doar în casă, ci și în într-o rulotă, într-un cort sau în oricare alt loc unde nu există posibilitatea montării unui aparat de aer condiționat de perete. Este simplu, relativ ieftin și funcțional.

Tehnologie de purificare a aerului

Aparatul Cool HP aspiră aerul cald, uscat și stătut, și îl transformă imediat în aer proaspăt și curat, prin filtrarea particulelor de praf pentru a te ajuta să respiri și să te simți mai bine.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL👇

🚚 Expediere standard în 3-4 zile lucrătoare